Garlic Rub

7,95 

Garlic Rub, 200g

mješavina osnovnih začina za utrljavanje

SKU: RUBGAR Kategorije: , Oznaka:

Opis

Garlic Rub (Češnjak), 200g

Pakiranje: vrećica 200g

Opis: Garlic Rub vrlo je potentna mješavina začina s češnjakom za suho mariniranje i svestrano kuhanje. Jaki češnjak i provansalsko bilje dobro se slažu sa svim namirnicama. Osobito bi ga trebali probati na piletini, puretini i ribi. Ovaj mix začina prikladan je za suho mariniranje, odnosno natrljavanje mesa, te kao opći začini u domaćoj kuhinji i jelima s roštilja. Ako volite češnjak, ova mješavina začina je kao stvorena za vas!

ROŠTILJ: na meso ili odrezak utrljajte mješavinu začina s malo ulja i pecite meso na roštilju dok ne bude pečeno.
U PEĆNICI: Mješavinu začina utrljajte na meso u debljem sloju i navlažite npr. sokom od jabuke. Kuhajte na laganoj vatri dok ne omekša. Ploške korjenastog povrća pomiješajte s malo ulja i uvaljajte u mješavinu začina. Tostirajte u pećnici dok ne bude pečeno.
U TAVI: Nanesite začin na odrezak ili umiješajte komade mesa u začin. Pržite na malo ulja. Dodajte malo tekućine, npr. vrhnja, i dobit ćete odličan umak za meso.
U LONCU: Juhe, pirjana mesna variva i umake začiniti mješavinom začina.

Sastojci: češnjak, sol, luk, ružmarin, majčina dušica, čubar, majoran, bosiljak, origano, aroma limuna.

Nutritivne vrijednostina 100g
Energija                         1115,9kJ/266kcal
Masti                             1,2g
(od toga zasićeno)         0,4g
Ugljikohidrati                 47,9g
-od toga šećer               11,8g
Bjelančevine                   11g
Sol                                  21,7g

Veličina: 200g
Jačina: 0/10
EAN: 6430034012610

Bez glutena, bez laktoze, vegansko

Zemlja porijekla: Finska.

Upotreba

Savršeno za govedinu, svinjetinu, perad, ribu posebno pogodan za suho mariniranje mesa, ali i odličan za općenito začinjavanje u kulinarstvu

Dodatne informacije

Težina 10 kg