RoštiljajDoma uz No. 1 Kamado Madness Roštilj za vrt, terasu i balkon

rostiljajdoma rostilji ugljen kamado madness

Kamado Madnes Roštilji za sve prilike

Što je Kamado ?

Kamado roštilji su roštilji napravljeni od posebne keramike s tehnologijom kontroliranja topline.
To znači da se za razliku od klasičnog roštilja jačinom temperature i vatre može upravljati odnosno da se može regulirati temperatura.
Dodatno, budući da roštilj ima poklopac temperature pečenja unutar samog roštilja idu do 400 stupnjeva celzijusa, a na samoj podlozi se temperatura može popeti do gotovo 700
Tim pristupom Kamado roštilj ima nevjerovatne mogućnosti pa je uz klasičan roštilj na koji smo navikli on ujedno i BBQ Američki roštilj, roštilj na otvorenoj vatri, krušna i pizza peć.
Tu mogućnosti ne staju jer ima mogućnost pečenja, ali i kuhanja na polako (peka odnosno dutch oven), te dimljenja (smoker).

Title
Nisam vješt u roštiljanju

Nema problema. Kamado roštilji su nastali upravo iz razloga da se na brz, lagan i jednostavan način može uživati u roštiljanju

Za korištenje nije potrebno predznanje, samo kratke upute koje dobivate uz roštilj i već nakon par puta postajete pravi gril majstor, a kada prvu pizzu ili kruh ispečete željeti ćete isprobati sve njegove načine kuhanja, pečenja i dimljenja.

A možete li peći kolače – naravno – poput ove 
savršeno ispečene štrudle od jabuka

 Na našim stranicama, možete pronaći ideje i recepte kako nešto optimalno pripremiti s Kamadom. Rado ćemo objaviti i vaš recept, slike ili video. 

Title
Vatra & Dim

VATRA- Proces paljenja je jednostavan, unutar konstrukcije se stavlja ugljen i eko kocka za potpaljivanje. Roštilj poklopiti, i pričekati željenu temperaturu.  Radnu temperaturu npr. za roštiljanje postiže vrlo brzo za samo dvadesetak minuta.

DIM- Zbog posebnog načina i konstrukcije, te iz razloga što radi na drveni ugljen koji kad je užaren ne proizvodi neizgorene čestice i čađu, količina dima je zanemariva tijekom pečenja (posebice ako je poklopac zatvoren) – slično kao kod dimljaka  plinskih bojlera. 

Zbog toga je pogodan za korištenje i u gradskim prostorima – na terasama pa i na balkonima. 

Kod kupovine Kamado Madness roštilja online iskoristite mogućnost besplatne dostave i plaćanja na rate – ovisno o kartici 6-12 mjeseci.

Kamado Madness Mini 14″ – prijenosni ratnik

Veličina i mobilnost su prednost ako ga želite ponjeti sa sobom i koristiti u prirodi ili možda negdje tijekom vikenda.

Na njemu možete bez problema u jednoj turi ispeći puricu od 4.5 kilograma, 3 burgera, 1 pile (okomito), 2 odreska ili 1 rebarce (okomito)

Kada ga kupiti?
Kada imam ograničen prostor
– Za početnike
– Želim sve osnovne funkcije
– Želim prijenosni roštilj, pizza i krušnu peć, te smoker

rostilj kamado madness mini 14 narancasti

Kamado Madness Junior 15″ – bogata oprema

On je također mobilan, i opremljen je s mnoštvom dodataka.
Optimalan je ako imate terasu.

Na njemu možete ispeći u jednoj turi veliku puricu od 5 kilograma, 4 burgera, 2 pileta (okomito), 4 odreska ili 3 rebarca (okomito).

Kada ga kupiti
-Kada imam ograničen prostor npr. terasu
-Želim sve odlike velikog roštilja
– Želim prijenosni roštilj, smoker, pizza i krušnu peć, te indirektno pečenje

Kamado madness JUNIOR 15 zeleni fronta zatvoren

Kamado Madness Midi 21″ – idealan za vrt

Kamado Midi serija je idealna za vrt. To je ozbiljan roštilj kojeg nećete htjeti ugasiti jer može zamijeniti gotovo cijelu kuhinju

Budući da dolazi sa zaštitnom kabanicom slobodno ga možete staviti na pripremljeno postolje u vrtu i roštiljati tijekom cijele godine i zimi i ljeti

Na njemu možete ispeći u jednoj turi  dvije manje purice, 18 burgera, 8 cijelih piceka (okomito), 10 odrezaka (steakova) ili 10 rebaraca (okomito)

Kada ga kupiti
– Kada imam prostor za veći roštilj
– Ozbiljno roštiljam i želim sve koristiti funkcije
– Želim prijenosni roštilj, smoker, pizza i krušnu peć, te indirektno i direktno pečenje

kamado madness midi 21 zeleni zatvoren prednja strana

Kamado Madness Maxi 23″ – party animal

Maxi model je dizajniran za pravog Grill Majstora. Dizajniran da podnese sve, od neobaveznog vikend kuhanja do većih zabava s grupama od 12 i više ljudi
Na njemu možete ispeći u jednoj turi veliku puricu od 9 kilograma ili 20 burgera ili 8 cijelih piceka (okomito) ili 10-12 odrezaka (steak-ova) ili 10 rebaraca (okomito)

Kada ga kupiti
-Kada imam nemam ograničen prostor npr. terasu, vrt, imanje
-Roštiljam često i roštilj mi je način života
– Želim profi roštilj roštilj, smoker, pizza i krušnu peć, te full opremu za direktno i indirektno pečenje

Kamado madness MAXI 23 crni desna strana zatvoren sklopljen

Podešavanje temperature Kamado Roštilja

Regulator temperature na roštilju omogućava nam da ga pripremimo na razne temperature ovisno o tehnici kuhanja.

Roštiljanje

300

Pečenje Pizze

380

Dimljenje

120
Title
Divide & Conquer Dodatak

Posebna preporuka – “Divide and Conquer” sustav će omogućiti istovremenu pripremu više količina i raznih vrsta jela  (npr pečenog povrća i mesa).
Ovo je odličan dodatak uz Kamado roštilje veličina Midi, Maxi i Pro.

Title
Mnoštvo dodatne opreme

Kamado Chef kao ekskluzivni uvoznik Kamado Madness nove generacije roštilja je u suradnji s proizvođačem pripremio i opremio roštilje na način da svaki model uključuje i dodatnu opremu u standardnom paketu tako da prosječni korisnik ne mora dodatno kupovati dodatke – uključi i roštiljaj.

Kamado Madness Shop

Kamado Madness web Shop – kupite roštilj i dodatke online i iskoristite pogodonosti i akcije. Besplatne dostava, te plaćanje na rate karticom 6-12 rata (ovisno o banci i vrsti kartice).

Pročitajte tekst

Danilo Dučak – najbolji hrvatski slikar hrane

Danilo Dučak najbolji je hrvatski slikar hrane! Proslikao je kuhinjskim namirnicama. Sve svoje talente i likovnjačka znanja do sada je uvijek koristio ne bi li likovnim sredstvima dočarao hranu i službeni je ambasador originalnih Kamado roštilja. Pročitajte i pogledajte galeriju

Pročitajte tekst