Lada Radin, Morana Zibar i Fani Prodan zapalile su kamado roštilj i pripremile pljeskavice – ovo je priča o njihovom iskustvu, a dobili smo i recept
Recepti
Teletina ispod peke na Kamado roštilju
Kamado roštilj zbog svojstava topline i dobrog protoka zrada radi i kao peka ili dutch oven. Slijedite naš recept i naučite kako se priprema teletina ispod peke na roštilju
Gravče tavče na roštilju
Gravče tavče je tradicionalno makedonsko jelo, a kuha se u malim glinenim posudama. Smatra se da je najbolji kada se koristi grah Tetovac
Subota je dobar dan…za ćevape i pljeskavice
Recepata za ćevape i pljeskavice je bezbroj i predmet su velikih rasprava. Isprobajte naš provjereni recept. Ne zaboravite prepeći lepinju!
Pizza tijesto – temeljni recept
Savršena pizza s roštilja nije nikakav problem na Kamadu – zagrijte ga na 360 stupnjeva, napravite pizza tijesto.. – ma zapravo pogledajte recept i video