Recepti

Naruči Kamado roštilj od Reshetka International i ostvari dodatnih 5% popusta

Reshetka International iskoristi popust od 5% Zagreb burger festu

Napravi svoj privatni burger festival, roštiljaj doma!

U suradnji s Kamado Madnesom za vas smo za vrijeme trajanja Zagreb Burger Festivala osmislili promotivnu akciju –naruči svoj kamado roštilj online, na Strossmayerovom trgu na našoj kućici ili putem maila [email protected], pokupi svoj roštilj ili dogovori dostavu i ostvari dodatnih 5% popusta!

Kamado Madnes roštilji dolaze u četiri različite veličine i nekoliko boja. Odaberi Kamado Madness Mini 14” roštilj, Kamado Madness Junior od 15”, Kamado Madness Midi od čak 21′‘, Kamado Madness Maxi 23” ili Kamado Madness Maxi Pro 25”  i uživaj u roštilju napravljenom od posebne keramike s tehnologijom koja kontrolira toplinu.

PROMO 5% POPUSTA

Posjeti nas na našoj kućici na Zagreb Burger Festu od 02-13.09.2020. i doznaj promo kod za 5% popusta ili nas kontaktiraj putem maila na [email protected].

Kamado Madness roštilj nije samo roštilj, već zbog svoje posebne tehnologije i poklopca može postići temperaturu čak do 400 stupnjeva celzijusa, a na samoj podlozi čak do 700 stupnjeva celzijusovih.

Roštilji Kamado Madness na ugljen dolaze u raznim veličinama - roštilj, smoker, krušna i pizza peć, direktno i indirektno pečenje
Posjetite naš štand Reshetka International na Zagreb Burger Festu od 02-13.09.2020.

Tako uz Kamado osim klasičnog roštilja za sebe, svoju obitelj i ekipu možeš pripremati i BBQ, a služi i kao krušna i pizza peć, dok s Kamado roštiljem možeš pripremiti čak i peku te smokati meso.

Komentirajte

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*